Medlemsinfo / Innmelding

Alle utøvere i Sirens Cheerdance klubb må fylle ut kontaktinformasjon på første trening i et nytt semester. Her er link til innmeldingsskjema.

 

PRØVETID

Alle utøvere har 2 prøvetimer, etter 3. fremmøte er det bindende.

 

KONTRAKTER

Eliteutøvere i Sirens Cheerdance klubb tegner utøverkontrakter med klubben idet vi ser at dette forplikter mer. Dersom utøveren er under 18 år signerer både foreldre og utøver på denne kontrakten. Gjelder for ett danseår, dvs fra august til juni påfølgende år.

 

BETALING

Faktura for treningskontingent sendes ut to ganger per år. Høstfakturaen har forfall ca 1. oktober. Vårfakturaen har forfall ca 1. februar.

 

TRENINGSKONTINGENT

Treningskontigenten dekker vanlige treninger. Påmeldingsavgifter for konkurranser kommer i tillegg, ca. kr 300,- pr konkurranse.

 

MEDLEMSKONTINGENT

Medlemskontingenten i Sirens er kr 100 ,-. Den betales i forbindelse med oppstart av høstsemesteret, dvs. i september, og gjelder for hele danseåret. Medlemskontingenten kommer i tillegg til treningskontingenten. Vi anbefaler utøvere under 18 år å betale medlemskontingent for 1 voksen i tillegg.

 

Støttemedlem

For å kunne avgi stemme på Årsmøtet i mars/april, må foresatte betale medlemskontingenten på kr 100,-. Denne må være betalt senest 14 dager før Årsmøtet holdes.

 

Ønsker du å være støttemedlem i Sirens Cheerdance klubb og å ha stemmerett på Årsmøtet, betaler du inn kr 100,- på vår konto.

Kontonr: 1503 25 20798

 

På forhånd takk for din støtte!

 

Sirens Cheerdanceklubb

Org.nr: 994657208. Bankkonto: 1503.25.20798

Foto: Nina Holtan / Stein Olav Bredli

Webutvikling: Lysvold Design

Denne websiden bruker Google Analytics til å sette cookies. Les mer.